Opleiding Quantum Touch

Voor mensen die ‘Quantum Touch’ maar een ‘zweverig’ iets vinden: Je doet het zelf zo vaak! Wat is nu het eerste dat je doet als je je bezeert? Je legt je hand op de zere plek! En dat geldt voor iedereen. Je handen zijn namelijk in aanleg al helend. Je kunt leren om deze helende kracht te vergroten en te activeren om anderen daarmee te helpen.

Dat je handen een bijzondere energie aan een ander kunnen doorgeven, wisten onze verre voorouders al. Archeologische vondsten zoals bepaalde grotschilderingen lijken daarop te wijzen. De Egyptenaren, hechtten er veel waarde aan. Ze gebruikten handoplegging onder andere als onderdeel van bepaalde rituelen. En in alle godsdiensten wordt wel een vorm van handoplegging gebruikt.

De 18e-eeuwse Franse arts Anton Mesmer paste het toe op zijn patiënten en de goede resultaten die hij ermee boekte, bewogen hem ertoe verder onderzoek naar dit fenomeen te doen. Hij wilde het precies begrijpen. Hij ging uiteindelijk ook andere mensen opleiden om zijn kennis zo door te geven. Daarbij ontdekte hij ook dat hij het praktisch iedereen kon leren.

Wat doet Quantum Touch eigenlijk?

Ieder mens heeft dus in aanleg inderdaad het vermogen om via zijn handen een ander helende energie te geven. Het maakt fysieke of emotionele blokkades in het lichaam los, waardoor de energie bij de ander weer vrij kan gaan stromen. Hiervoor hoef je het lichaam van de ander niet fysiek aan te raken, omdat je werkt in de energielagen om het lichaam heen.

In deze opleiding wordt je in 5 dagen de basis van het activeren van de helende energie in je handen doorgegeven.

Hoe is de opleiding opgebouwd?

  • Dag 1: De energie in je handen opwekken.
  • Dag 2: De opgewekte energie inzetten (bij jezelf en anderen).
  • Dag 3: De verschillende energiestromen onderscheiden die je via je handen kan ervaren en begrijpen welke informatie dit je geeft.
  • Dag 4: In contact gaan met wat zich in het moment aandient, zodat je antwoorden kan krijgen op een eventuele hulpvraag.
  • Dag 5: verdiepingsdag met volop ruimte om te oefenen, zodat alles wat je de voorgaande vier opleidingsdagen hebt geleerd zich dieper in je kan verankeren.

Check de agenda wanneer de opleiding Quantum Touch begint en voel je welkom om je aan te sluiten!

Investering gehele opleiding: € 499,00 inclusief koffie, thee en lunch.

Locatie
Bewustwordingscentrum Het Inzicht – Wester Boekelweg 13a in Hoogwoud
Opgave en verdere info via: info@bwchetinzicht.nl – 06 371 75 361