Opleiding Quantum Touch

5-daagse Opleiding

Wil jij leren magnetiseren? In deze opleiding wordt in 5 dagen de basis van het activeren van je helende handen aan je doorgegeven. Iedereen kan dit leren, ieder mens heeft in aanleg helende handen. (Een moeder doet dit bv. onbewust als haar kind zich heeft bezeerd en ze haar hand op de zere plek legt om het kind te troosten.)

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelingsmethode die ook wel handoplegging of quantum fysica healing wordt genoemd. Er zijn wetenschappelijk studies die de heilzame werking van magnetiseren aantonen, onder andere met Kirlian fotografie. Het effect van magnetiseren is dat fysieke of emotionele blokkades in het lichaam worden losgemaakt, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen. Hiervoor hoef je het lichaam van de ander niet fysiek aan te raken, omdat je werkt in de energielagen om het lichaam heen.

Door de universele energie van de bron door je handen te laten stromen word je een ‘doorgeefluik’ voor helende energie. Dit brengt het systeem van degene die de healing ontvangt weer in balans.

Je kan je helende handen inzetten voor je kind(eren), huisdieren, volwassenen, in je praktijk, etc. Klachten kunnen verminderen, of zelfs helemaal verdwijnen. Hoe korter een klacht bestaat, hoe sneller dit gaat.

Magnetiseren is met name heilzaam bij diverse pijnsoorten, zoals hoofdpijn en buikpijn. Daarnaast kan het (zelf)helingsprocessen ondersteunen en versnellen, bv. bij botbreuken en kneuzingen. Ook bij emotionele klachten, zoals angsten, slapeloosheid, verdriet en spanningen kunnen jouw helende handen alles weer laten stromen. En wanneer er geen klachten zijn werkt magnetiseren preventief voor het algehele welbevinden en geeft diepe ontspanning.

Hoe is de opleiding opgebouwd?
•Dag 1: helende handen opwekken.
•Dag 2: helende handen inzetten (bij jezelf en anderen?).
•Dag 3: de verschillende energiestromen onderscheiden die je via je helende handen kan ervaren, en welke informatie dit je geeft.
•Dag 4: in contact gaan met wat zich in het moment aandient, zodat je antwoorden kan krijgen op een eventuele hulpvraag.
•Dag 5: verdiepingsdag met volop ruimte om te oefenen zodat alles wat je de voorgaande 4 opleidingsdagen hebt geleerd zich dieper in je kan verankeren.

Data
10 februari
3 maart
17 maart
14 april
5 mei

Tijd
11:00 tot 16.30 uur
Investering
€ 399,- ex. btw

Info en opgave via
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361