Healing with Sound

Begin 2018 heeft Antoon van zijn belangrijke Tibetaanse leermeester Lama Gangchen Rinpoche een nieuwe unieke naam gekregen: Drayan Gyalpho. Dit heeft een diepgaande betekenis: King of Melodious Sound. Dit is de aanleiding voor het ontstaan van de training HEALING WITH SOUND. Antoon wil zijn kennis van het werken met klank delen met anderen en waardoor zoveel mogelijk mensen kunnen worden geholpen. Deze training maakt het mogelijk om zorgverleners in hun werk te ondersteunen met de helende werking van klank.

Wil je werken met helende klanken?
Spreekt het werken met helende klanken je aan? Of werk je al met klank en wil je op de unieke ‘Klanktoon-manier’ verdieping aanbrengen in je werk? Dan is Healing with Sound jou op het lijf geschreven! De basis om deze training te kunnen volgen is de masterclass Therapeut ZIJN, die 2-maandelijks plaatsvindt.

Antoon Verwer staat bekend als de man die niet specifiek het boeddhisme of sjamanisme aanhangt. Wel gebruikt hij deze inspirerende richtingen in zijn werk. Vanuit de gedachte Love and Compassion is het mogelijk mensen weer in contact te brengen met het Leven, de Liefde en het Licht in zichzelf.

Wat leer je?

  • Je leert met de verschillende instrumenten in verbinding te gaan om zo jezelf of anderen heling te bieden.
  • Je leert klankdiagnoses maken, reinigen en opvullen.

Voor wie?

  • Iedereen die in de zorg werkt
  • Coaches, artsen, trainers en therapeuten
  • Maatschappelijk werkers
  • Masseurs
  • Healers

Check de agenda wanneer de eerst volgende jaartraining start en op welke data de trainingsdagen gepland zijn. Voel je welkom om aan te sluiten!

Wat is jouw investering?
Iedere masterclass is inclusief lunch en drinken. Voor eventuele overnachting heeft klanktoon goede contacten met B&B in de buurt.