Masterclass kristalschalen

Leren werken met kristalschalen

Je hebt een kristalschaal – of een hele set kristalschalen – in je bezit, maar je zou er veel meer uit willen halen dan je tot nu toe doet. Antoon helpt je hier graag bij.

Zuivere kristalschalen, zuivere resonantie
Werken met zuivere kristalschalen is een belangrijk uitgangspunt. De kristalschalen van klanktoon zijn gestemd op 432 hertz en hebben daarmee een zuivere resonantie. De kristalschalen zijn instrumenten die je helpen ‘in het hier en nu’ te zijn. Dat is een duidelijk verschil met de metalen klankschalen, die verbonden zijn met oude wijsheid. Kristal is om gedachten en het lichaam energetisch te zuiveren.

Wat leer je?
In deze masterclass leer je onder meer hoe je de kristalschalen kunt aanslaan en aandraaien en welk effect dat heeft. Verder leer je resonantie te maken om een helende werking te verkrijgen en te gebruiken. Je leert een klankdiagnose te maken en het energetisch systeem te reinigen en op te vullen. Dit eventueel in combinatie met de klankschalen en de stemvorken.

Voor wie?

  • Iedereen die is aangetrokken tot het werken met kristalschalen.
  • Iedereen die de heelrijke werking beter wil begrijpen.
  • Therapeuten/coaches die het werken met kristalschalen willen toepassen in hun praktijk.
  • Diegenen die de werking van kristalschalen voor zichzelf, familie en vrienden willen gebruiken.

Wanneer mag je deelnemen?

  • Je kunt deze masterclass volgen als je in het bezit bent van een basisset kristalschalen of van de hartschaal (eventueel aan te schaffen bij klanktoon).
  • De masterclass kristalschalen is een onderdeel van de training Healing with Sound. Je hoeft niet per se de hele cursus te volgen. Je kunt de masterclass kristalschalen doen als je de masterclass Therapeut ZIJN hebt gevolgd.

Check de agenda voor de eerstkomende masterclass en voel je welkom om aan te sluiten!

Wat is jouw investering?
De investering voor deze 2-daagse masterclass is 199,- euro ex btw, inclusief eten en drinken.

Voor een eventuele overnachting heeft Antoon goede contacten met B&B in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden.