Klankwerkdagen

 ‘De negen Harten’
De 9 ♥-en is een nieuwe reeks van klankwerkdagen die Klanktoon in 2018 is gestart. Het gaat over de balans van geven en nemen en over liefde. Het is een mooie reis naar binnen en een avontuur om vrijheid te ontwikkelen en doelgerichtheid aan te brengen in je leven.

De 9 ♥-en zijn:

 • Het anatomische, biologische hart (30 september 2018)
 • Het gouden hart (14 oktober 2018)
 • Het hart van licht (11 november 2018)
 • Het hart van het witte licht (9 december 2018)
 • Het hart van kristal (6 januari 2019)
 • Het regenbooghart (3 februari 2019)
 • Het robijnrode, vlammende hart (24 februari 2019)
 • Het astrale zilveren hart (24 maart 2019)
 • Het causale hart (28 april 2019)

De 4 ankers van ons hart

Als we eenheid of verbinding proberen te bereiken, moeten we ons hart kunnen openen voor alle facetten van het leven. De Aarde, Hemel, planten en dieren zijn onze ankers. We hebben 4 delen in ons hart die verbonden zijn met handen en voeten. Zo kunnen we alles wat op ons af komt handen en voeten geven. De 4 grootouderlijke voorgeslachten zijn ook verbonden met die 4 delen. De wijze waarop deze geslachten met de gebeurtenissen en mogelijkheden van het leven zijn omgegaan, hebben invloed op wat wij bij ons dragen.

Verbinding maken met het hart
Het worden spannende klankwerkdagen, omdat we steeds in verbinding gaan met het hart. Het hart is het orgaan wat het bloed door ons lichaam pompt. De hartslag als verbinding met de oerklank gaat ons helpen in verbinding te komen met ons diepste wezen. We kunnen zo voorouderlijke problematiek oplossen en zielsdelen terug halen van onszelf.

Wat biedt een klankwerkdag?

 • Een klankwerkdag is een keer in de maand om de mogelijkheid tot een maandelijkse grondige reiniging te bieden
 • Verbinding maken met ieder facet van het hart brengt heelheid
 • Een dag van diepe, lijfelijke ontspanning
 • Bewustwording
 • Verbinding met de Scheppingskracht
 • Inzicht in jouw levensproces
 • Een heelrijke ervaring

Kijk in de agenda voor de komende klankwerkdag en voel je welkom om aan te sluiten!

Wat is jouw investering?
De investering voor een klankwerkdag is 80 euro, inclusief lunch. Volg je alle 9 harten is het 70 euro per keer.

Reacties

Ruim een jaar geleden heb ik de workshop kennismaken met de energiecirkel gevolgd. Bijzonder mooie dag gehad en de maanden die volgden regelmatig plaatsgenomen in “mijn energiecirkel”. Zoals dat bij veel mensen gaat, werden de tussenpozen om de mijn plekje in de cirkel te nemen steeds langer en maanden lagen de windrichtingen opeengestapeld. Vanmiddag voelde ik dat mijn energiepeil toch wel erg laag was. Ik heb eerst de cirkel gepakt, in mijn handen gehouden en weer contact gemaakt met de energie. De cirkel neergelegd en heerlijk op een stoel middenin bij zitten tanken. Bedankt Antoon, dat ik door jou kennis heb mogen maken met deze mooie, bijzondere energie.

Ans (december 2017)

Het voelt als thuiskomen. Die gekke bijzondere Antoon weet exact wat nodig is. Er gebeuren dingen waar je achteraf onnodig lang over doet. Bij hem wordt alles meteen geplekt. Je gaat herboren naar huis en weet weer wie je bent en geen getuttel meer nodig hebt. Duidelijk. Uniek, echt kundig, liefdevol en zuiver. Gewoon en nodig om de lichtknoppies aan te zetten.
Je moet wel van hem houden.

Martina Grandiek (januari 2018)

Lieve Antoon,
Al verscheidene keren mocht ik een klankwerkdag meemaken. Zo ook gisteren. En ik ben er nog steeds van aan het nagenieten. Wat een geschenk om elke keer weer sterker de Levensenergie door me heen te voelen stromen. En te mogen ervaren wat dat met me doet. Op de dag zelf maar ook de tijd daarna. Het ruimt op, het maakt dat ik steeds dichter bij mezelf kan blijven, steeds meer in balans, steeds meer Zijn..
Wat een geschenk om door de prachtige klanken van de instrumenten en jouw stem, door de bezieling ervan, meegenomen te worden naar het gebied van de grenzeloosheid, om van daaruit m’n eigen grens des te duidelijker te mogen voelen en respecteren.
Jemig. Woorden schieten te kort. En dat is het hem ook juist. Het gaat ver voorbij woorden, voorbij het denken. Bezieling, compassie, liefde, Pure Liefde. Dat is het, daar gaat het om.
Dank King of Melodious Sound, grote dank!

Ria (juni 2018)

Er zijn vele wegen naar Rome oftewel naar binnen. Maar als hele gevoelige vrouw kan ik je zeker de innerlijke reis van klanktoon aanraden. Na drie maanden zat de reis er vanavond op en kan alleen maar zeggen wat een mooie dankbare, rijke reis. Zo bijzonder hoe je je binnenwereld helemaal van binnen kan ervaren, hoe je elke klank in warmte voelt resoneren in je zijn, je de liefde in alles nog sterker ervaart. Je hart in heel je lichaam kan voelen kloppen, meer bewuster bent wat er eigenlijk allemaal bij je binnenkomt en waar en hoe je jezelf weggeeft. Het was een heel rijk cadeautje en een prachtige afsluiting van drie maanden met hele mooie handvaten om mee te nemen. Zo sterk van binnen je lichaam voelen, mooier kan toch niet. En hoe fijn het is als je steeds meer daar kan laten waar het hoort en dicht bij je mooie zelf kan blijven. Je in groepen kan spreken zonder je te verliezen in alles wat je voelt maar vanuit jezelf spreken of zingen. Je nog meer je waarheid en duidelijkheid spreekt en je grenzen voelt. Ja, deze reis met alle andere prachtige inner ervaringen deze maanden was heel rijk. Dank Antoon.

Ellen Shélena (juli 2018)