Training 2BeYou

De training 2BeYou is speciaal voor kinderen en jongeren tot 18 jaar.

Voel je je vaak alleen of buitensloten van de groep? Heb je moeite met veranderingen of met het nemen van beslissingen? Voel je je vaak onzeker? Ben je heel gevoelig voor allerlei prikkelingen om je heen en verwart dat je? Dan kan Het Inzicht je helpen.

Meer zelfvertrouwen krijgen

Bij Het Inzicht kun je een training volgen zodat je meer zelfvertrouwen krijgt. Als je zekerder in je schoenen staat, zal het omgaan met andere mensen vaak al meteen beter gaan. Ook zal je jezélf een stuk beter gaan begrijpen. Dat zal alles veel gemakkelijker voor je maken. We noemen die training 2BeYou. Oftewel: Om jóu te worden.

Sterker worden van binnen

Met een moeilijk woord noemen we dat wat je gaat leren ‘bewustwording’. Het betekent dat hoe bewuster iemand wordt van zichzelf, hoe meer zelfvertrouwen iemand op kan bouwen. Je zou kunnen zeggen dat je steeds sterker wordt van binnen. En dát geeft meer plezier in de dingen die je doet.

Op school leer je rekenen en schrijven.

Met 2BeYou leer je te bewegen op de golven van het leven.

Hetzelfde meegemaakt

Je training krijg je van Antoon. Hij heeft als kind hetzelfde meegemaakt en begrijpt daardoor precies hoe je je voelt. Maar ook hoe hij je kan helpen. De precieze inhoud van de training en de oefeningen die je krijgt, hangen af van je leeftijd en uiteraard ook met wat het belangrijkst is voor jou.

Hoe en waar

Lijkt de training 2BeYou precies iets voor jou? Dan kun je kiezen hoe en waar je deze volgt. We hebben een eigen centrum in Hoogwoud in Noord-Holland. Daar kun je de training volgen zonder anderen erbij, óf – het is net wat je wilt – samen met een groep leeftijdsgenoten. Maar misschien wil je het liever in je eigen omgeving. Dan komt Antoon bij jou thuis.

Meer informatie? Mail ons: info@bwchetinzicht.nl – of bel: 06 371 75 361
Bewustwordingscentrum Het Inzicht – Wester Boekelweg 13a in Hoogwoud