Consult

 Wil je meer levensenergie? Heb je het gevoel dat je ‘vastgelopen’ bent? Dat er iets moet veranderen, bijvoorbeeld dat je een bepaald patroon zou moeten doorbreken, maar het lukt je maar steeds niet. Begrijp je bepaalde dingen van jezelf niet? Zulke dingen ‘vreten’ energie en dat maakt moe. Ben je vaak moe, of heb je het idee dat energie van je omgeving jou beïnvloedt? Wil je bewustzijn verdiepen? Ben je therapeut en wil je tools om vitaal en ontspannen je werk te kunnen doen? Natuurgeneeskundig therapeut Antoon Verwer geeft je inzicht in de problematiek en laat je ervaren hoe het kan verbeteren.

De beste versie van jezelf

Dit brengt de stroming in je lijf weer op gang. Je energetisch lichaam wordt opgeschoond. Blokkades en negatieve energieën worden opgeheven of doorbroken. De levensenergie kan weer vrij door je lichaam stromen. Je ontdekt wat je tegenhoudt om goed in je eigen kracht te staan en krijgt oefeningen mee om deze remmende processen te keren. Zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Een consult begint meestal met het uitdiepen en helder krijgen van de hulpvraag. Wanneer deze helder is, krijg je inzichten aangereikt die je kunnen ondersteunen in je proces. Je krijgt helder waar je vastloopt en wat je daaraan kunt doen.

Vaak zal er na het gesprek een klankbeleving gegeven worden in de energie die jij op dat moment nodig hebt. Antoon maakt klank met zijn stem, klankschalen, kristalschalen, gongs en ocean drum. Ook werkt Antoon met de resonantie van stemvorken en met voetreflextherapie. Elk (niet-) levend wezen, elk orgaan, elke spier en lichaamscel heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Ook ziekte heeft een trilling. Als jouw lichaam een disbalans ervaart, is er een soort ontstemming in zijn trillingsveld. Deze specifieke plek is weer in balans te brengen met de resonantie van een stemvork. De trillingen van de stemvorken worden door alle cellen van je lichaam opgevangen. Deze vibraties zijn zacht en werken helend. Ze zijn van invloed op je energiebanen in je lichaam, je chakra’s en je geest.

Wat biedt klank van Antoon zijn stem, de instrumenten en de resonantie van stemvorken jou?

 Het is een krachtige en effectieve methode om blokkades op te heffen. Het zorgt ervoor dat je lichaam energetisch wordt geschoond en je levensenergie weer gaat stromen. Deze beweging zorgt voor harmonie in lichaam en geest.

 Waarvoor een consult bij Antoon?

  • Bewustwording –     Meer ontspanning
  • Blokkades opheffen –     Onrust, nervositeit
  • Chakra’s in balans brengen –     Pijn, (cluster)hoofdpijn of migraine
  • Emoties als: verdriet, angst, woede –     Stijve en vastzittende spieren
  • Fysiek energetisch schoonmaken –     Stress en burn-out

Ieder lichaam bestaat voor 70% uit water. Je begrijpt vast wel dat de klanken voor trillingen zorgen en dat die goed voelbaar zijn door je hele lichaam.

Dagelijks word je blootgesteld aan invloeden van buitenaf waaronder ongewenste energieën. Het herhalen van consulten helpt om je energetisch lichaam schoon te houden. Je zal je dagelijks vitaler voelen én zo leer je hoe je energetisch schoon bent, en ontspannen en vitaal en vol levensenergie door het leven kan gaan.

Praktische informatie

  • Draag gemakkelijke kleding tijdens de sessie
  • Duur: 1,5 uur
  • Drink na afloop veel water om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren

 Tarieven:

Volwassen consult vanaf 17 jaar €90,00
(korte sessie 45 minuten €45,00)
(lange sessie 90 minuten €90,00)

Kinderconsult tot 17 jaar €70,00
(korte sessie 35 minuten €35,00)
(lange sessie 70 minuten €70,00)

Dit consult behoort tot de btw vrije consulten en kan vergoed worden door uw zorgverzekeraar