Resonantiesessie

Alles wat er is en ooit zal zijn ‘trilt’
Elk (niet) levend wezen, elk orgaan, elke spier en lichaamscel heeft zijn eigen trillingsfrequentie. Ook ziekte heeft een trilling. Als jouw lichaam een disbalans ervaart, is er een soort ontstemming in zijn trillingsveld. Deze specifieke plek is weer in balans te brengen met de resonantie van een stemvork. De trillingen van de stemvorken worden door alle cellen van je lichaam opgevangen. Deze vibraties zijn zacht en werken helend. Ze zijn van invloed op je energiebanen in je lichaam, je chakra’s en je geest.

Waarvoor wordt een resonantiesessie ingezet?

Bewustwording

Meer ontspanning

Blokkades opheffen

Onrust, nervositeit

Chakra’s in balans brengen

Pijn, (cluster)hoofdpijn of migraine

Emoties als: verdriet, angst, woede

Stijve en vastzittende spieren

Fysiek energetisch schoonmaken

Stress en burn-out

Ieder lichaam bestaat voor 70% uit water. Je begrijpt vast wel dat de klanken voor trillingen zorgen en dat die goed voelbaar zijn door je hele lichaam.

Wat biedt een resonantiesessie?
Het is een krachtige en effectieve methode om blokkades op te heffen. Het zorgt ervoor dat je lichaam energetisch wordt geschoond en je levensenergie weer gaat stromen. Deze beweging zorgt voor harmonie in lichaam en geest.

Door je lichaam lopen energiebanen, de meridianen. Dit zijn de energiebanen van de ziel. Als je contact wilt maken met je eigen ziel en jouw zielsbestemming, zorg er dan voor dat de levensenergie vrij door je meridianen stroomt. Hier helpt een resonantiesessie zeker bij.

Dagelijks word je blootgesteld aan invloeden van buitenaf waaronder ongewenste energieën. Het herhalen van deze sessie helpt om je energetisch lichaam schoon te houden. Je zal je dagelijks vitaler voelen én zo leer je hoe je energetisch schoon bent.

Praktische informatie

  • Draag gemakkelijke kleding tijdens de sessie
  • Duur: 1,5 uur
  • Drink na afloop veel water om vrijgekomen afvalstoffen af te voeren
  • Een resonantiesessie werkt vaak nog lang door. Soms een paar dagen tot soms weken.