Informatie over het klanktoon familieopstellingen weekend.

In het dagelijks leven spelen mensen om je heen een rol in wie je bent geworden. Sommigen kunnen een behoorlijk invloed hebben gehad op jou huidige functioneren.
Voorouders hebben namelijk onbewust hun ervaringen en karakters aan jou doorgegeven.
En daar kun je soms behoorlijk last van hebben. Denk daarbij aan;

• Pijn of verdriet ervaren zonder aanwijsbare oorzaak
• Belemmerende gedragspatronen
• Herhaaldelijk vastlopende situaties
• Verschillende vormen van angst en stress
• Familietrauma.

In de huidige wereld ervaren mensen op verschillende momenten vormen van trauma. Dit hoeft niet direct ernstig te zijn, maar dat kan het ook wel zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote trauma’s als mishandeling of rouw bij het verlies van een dierbare. Kleinere trauma’s, maar zeker niet minder zwaar, het verbreken van relaties, afscheid nemen van een thuis, ongelukken, jezelf niet thuis voelen in deze wereld of het ontbreken van het maken van fijne contacten. Ze hebben allemaal in grote of mindere mate invloed op ons functioneren.
Het lichaam is een soort van archief waarin alle ervaringen worden opgeslagen in je cellen/DNA. Dit blijft daar zitten tot jij het wilt loslaten en voorgoed opruimt.

Een familieopstelling bij klanktoon is een methode om diepgaande healing aan te gaan. Deze techniek werkt vooral door in de diepste lagen van jouw lichaam. Zo worden niet alleen persoonlijke (terugkerende) emoties en processen geheeld, maar ook de pijnstukken van jouw voorouders. Het mag duidelijk zijn, dat bij deze manier van werken het niet nodig is dat jouw familie fysiek aanwezig is. Iedere deelnemer gaat een eigen onderzoek in om de blokkades en sluiers helder te krijgen en te transformeren tot een veel vrijer en krachtiger bewegen in het dagelijks leven. Een ware bevrijding.

We gaan op zoek naar de innerlijke verbinding en balans.
Uiteindelijk is bevrijding van oude ballast het doel. Het is telkens weer wonderbaarlijk wat een familieopstelling van klanktoon naar de oppervlakte haalt.

• Blokkades en sluiers worden helder en inzichtelijk
• Herkennen van emotionele blokkades uit jouw familiesysteem
• ‘Oude’ pijn wordt geheeld
• Positieve wending in je huidige leven.

Locatie: La Cordelle
Adres: Mariastraat 45, 4506 AD Cadzand
Starttijd: vrijdag 15 februari 19:30 uur
Eindtijd: zondag 17 februari tot 16:00 uur

Investering: € 250,- excl btw

In een familie opstellingen weekend werken we in kleine groepjes.

Opgave en info via:
info@bewustwordingscentrumhetinzicht.nl
06 371 75 361

www.bewustwordingscentrumhetinzicht.nl