26 Reacties

 1. Nomy

  Lieve Antoon,

  Je bent de afgelopen weken druk aan het werk geweest met mij en met mijn zoon Jason. Jason is autistisch (19 jaar oud). Omdat hij zelf niet kan schrijven of zich eventueel kan uiten met spraak, zal ik voor hem opschrijven welke veranderingen o.a. hebben plaatsgevonden.
  Sinds dat je met Jason bezig bent, zit hij beter in zijn vel. Hij wordt elke ochtend wakker met een lach om zijn mond. Vaak schiet hij nu spontaan in de lach, waarschijnlijk omdat hij zich meer ontspannen voelt. En springt dan blij in het rond. Normaal gesproken gebruikt hij alleen woorden als hij iets wil eten of als hij ergens heen zou willen gaan. Op dit moment spreekt hij meer. Waarschijnlijk alles wat zich normaal in zijn hoofd afspeelt, dat soort gedachtes zegt hij nu hardop. Mijn hoop is uiteindelijk, met behulp van jou Antoon, dat Jason zich beter kan uiten. Vaak houdt Jason nu mijn hoofd vast, zet zijn voorhoofd tegen mijn voorhoofd en kijkt me dan diep aan met zijn mooie groene ogen. Met zijn lichaamstaal vertelt hij me dat hij gelukkig en blij is. Bedankt Antoon!! We zijn je erg dankbaar! Je doet je werk met zoveel passie en liefde. Zelfs onze afstand is geen probleem. Ook als ik je zelf nodig heb, sta je altijd onmiddellijk voor me klaar, ondanks het 6 uur tijdsverschil. Dankzij jou voel ik me ook super ontspannen en heb meer energie. Mijn postuur is ook zoveel beter. Nogmaals bedankt voor alles wat je doet!! Niet alleen voor ons, maar ook voor alle andere mensen die je helpt. Je hebt onuitputtelijke energie, stroming en healing. Zo blij dat we je hebben gevonden.

  Veel liefs, Jason en Nomy

  Antwoord
 2. Collin Hopman

  Als je eens een klankconcert wilt bijwonen en nog niet eerder bij Het Inzicht bent geweest dan heb je toch wat gemist!

  Een klein kwartier bij mij vandaan mocht ik een ontmoeting hebben met heel bijzondere factoren, mensen, klanken, zang, een warme huiselijke sfeer en met Antoon Verwer in het bijzonder!
  Het is zijn vakkundige kennis die je in een bepaalde staat van zijn brengt met zijn klanken en je daar weer uithaalt als zijnde ” herboren”.

  Antwoord
 3. Mariëtte

  Lieve Antoon,
  Wauw wat een weekend!

  Wat was het mooi om alle deelnemers van deze Masterclass uit hun comfortzone te zien gaan door zich over te geven aan de beweging en daardoor helend te zijn voor zichzelf. Jouw humor, doortastendheid en liefdevolle vasthoudendheid en dat extra zetje toch voor een ieder, respect! Jou in je element te zien is en blijft een voorbeeld om te ZIJN.

  Dankjewel!
  Lieve groet,

  Mariëtte

  Antwoord
 4. Judith Takken

  Antoon is een zeer speciale persoonlijkheid, met heel veel medische kennis! Of je klacht nu medisch of psychisch is. Heb je ergens pijn, of heb je bijv. een burn-out Antoon heeft een op maat gemaakte behandeling voor jou! Wil je leren om dichter bij je gevoel te komen? Antoon leert het je allemaal. Hij is zeer relaxt en geduldig en neemt alle tijd voor je. Ik raad Antoon ten zeerste aan!!

  Antwoord
 5. Anoniem

  Twee weken geleden was het weer zover. Mijn stuitje en bekken stonden scheef. Dat was me een keer eerder overkomen en toen duurde mijn herstel 3 maanden. De moed zonk me wel een beetje in de schoenen eigenlijk.
  Gelukkig kende ik Antoon al van eerdere sessies en workshops. Hij had me al zo vaak geholpen. Ik vroeg hem of hij dat ook op afstand kon doen want autorijden zat er niet in. Het antwoord hoefde hij niet te vertellen dat voelde ik wel. In datzelfde telefoongesprek voelde ik direct al minder pijn en meer ruimte in mijn bekken. Na 3 dagen dagelijks contact met Antoon was mijn lijf alweer zo hersteld dat ik het verder zelf kon. Van 3 maanden naar 3 dagen! Dankjewel Antoon

  Antwoord
 6. Laura

  Op maandag 1 april zat ik er helemaal door,veel pijn in mijn lichaam waar ik na drie maanden dokter bezoeken enz maar niet af kon komen ik had gelezen op fb over zelfgenezing en door stroming van energie je bij blokkades kunt komen.
  Antoon een prive bericht gedaan,en kreeg gelijk een bericht dat ik via de app bericht kon geven en wij zo verder zouden comuniceren ik had mij nergens in verdiept niet de heling op afstand verwacht maar aan het eind van de dag kreeg ik de app om foto,s te sturen en of ik al wat voelde, nu was ik voor behandeling bij de tandarts geweest en had het bloedheet maar dacht dat dit de spanning was ha ha, nou daar ben ik achter gekomen tijdens ons app contact werd het mij duidelijk dat de energie die door mijn lichaam vloeide de helende energie was via Antoon wat een bijzonder gevoel en wat hebben wij tijdens de drie dagen behandeling bijzondere blokkades mogen oplossen ik was doodop mijn lichaam was bloedheet hier kon geen medicijn tegenop.
  Mijn behandelingen waren van maandag tot woensdag avond maar de hele week voelde ik de energie stromen,op vrijdag morgen werd ik voor het eerst wakker dat ik in jaren niet zo had geslapen 6 uur achter elkaar en vrijdag avond zat ik op de bank en zei tegen mijn man er gebeurd zoveel ,ik voelde voor het eerst geen pijn.
  Nu zijn wij al weer een dikke week verder en ik voel mij erg goed de pijn is af en toe nog aanwezig,ik slaap veel beter ik zie het leven weer van de zonnige kant en ben erg dankbaar dat Antoon op mijn pad is gekomen,harte groet Laura

  Antwoord
 7. Anoniem

  Familie opstelling versie a la Antoon
  Zoveel inzichten gevoeld- zoveel gevoeld van mijn voorouders. Puzzelstukjes vallen nu mooi op hun plekje. Dat onderliggend gevoel waar je heel je leven aan wilt werken maar geen vat op kan hebben. Nu ik weet waarom en is er ruimte voor heelwording. De voorouderlijn die we opgeschoond hebben voelt vrij en dankbaar aan. Bedankt Antoon voor deze zeer bijzondere sessie. Namens mijn voorouders en ikzelf. Ik doe de volgende keer weer mee. Wat een power- wat een impact! Weer een beetje meer mijzelf.
  Liefs,

  Antwoord
 8. Esther

  Vorige week mijn hand ernstig verbrand. Met als gevolg een pijnlijke en behoorlijke brandwond. Eergisterochtend was aan t week en voelde ineens de plek erg warm worden, tevens voelde het alsof er hard gewerkt werd, bizar, alsof het werd aangeraakt. Op mijn telefoon kwam een appje binnen: voel je iets in je hand? Dat was dus Antoon aan het werk, voor mij…. Ver weg maar het voelde zo dichtbij. Daar werd ik stil van.. Het is wonderlijk hoe snel mijn hand aan het genezen is. En hoe bijzonder dat Antoon dat kan, nog bijzonderder vind ik het dat hij het ook doet! Ik ken Antoon nog niet zo lang en we hebben elkaar 3x gezien…. Ik ben me er steeds opnieuw bewust van hoeveel in mijn leven hij al heeft aangeraakt…. ❤️

  Antwoord
 9. Daniëlle

  Wauw.. ik kijk terug op een heel bijzonder weekend familieopstellingen intensive.
  Ik heb vaker opstellingen gedaan maar familieopstellingen in combinatie met het medicijnwiel en de voorouders gaat veel dieper!! Antoon weet op een liefdevolle manier de juiste ‘snaar’ te raken met de energie en klanken.
  Ik ben dankbaar dit te mogen ervaren en om steeds meer bewust te worden over wie ik werkelijk ben. Dank je lieve Antoon voor dit mooie cadeau!

  Antwoord
 10. Manyee

  Super fijn om te ervaren hoe het is om fysiek energetisch schoon te zijn! Een aanrader voor iedereen die hooggevoelig is en met HSP en een ieder die wil weten hoe het voelt om fysiek energetisch jezelf te zijn.

  Manyee

  Antwoord
 11. Stefanie

  Klanken die je raken, die je helen in heel je wezen! Ik heb mij los mogen trillen, mijn angst onder ogen, mogen transformeren en ontvangen. Badend in de mooiste klanken die je dichtbij jezelf brengen terwijl je je veilig en geliefd voelt.

  Precies wat ik nodig had, laatste zetje om mijn baarmoeder te openen. Zo bijzonder om daarna ons meisje te mogen ontvangen nu de angst, die er onbewust nog zat, er na deze bijzondere sessie niet meer was.

  Woorden kunnen bijna niet omschrijven wat die sessie voor mij heeft gedaan. De ankh heeft een speciale plek in mijn Zijn net als jij ❤

  Antoon is een ware master of sound! We are deeply connected ❤ thanks for being you.

  Stefanie Runs (december 2018)

  Antwoord
 12. Ans

  Ruim een jaar geleden heb ik de workshop kennismaken met de energiecirkel gevolgd. Bijzonder mooie dag gehad en de maanden die volgden regelmatig plaatsgenomen in “mijn energiecirkel”. Zoals dat bij veel mensen gaat, werden de tussenpozen om de mijn plekje in de cirkel te nemen steeds langer en maanden lagen de windrichtingen opeengestapeld. Vanmiddag voelde ik dat mijn energiepeil toch wel erg laag was. Ik heb eerst de cirkel gepakt, in mijn handen gehouden en weer contact gemaakt met de energie. De cirkel neergelegd en heerlijk op een stoel middenin bij zitten tanken. Bedankt Antoon, dat ik door jou kennis heb mogen maken met deze mooie, bijzondere energie.

  Antwoord
 13. Bas

  Voel je je nou niet zo happy de laatste tijd of misschien al wel een flinke tijd? Of wil je jezelf gewoon een groot plezier doen?! Kijk dan eens naar deze kerel: Antoon Verwer. Een buitengewoon getalenteerd fijn mens die jou met behulp van bijzondere instrumenten onderdompelt in een klankbad; waardoor jij je weer helemaal het mannetje/vrouwtje kan gaan voelen. Antoon is echt een BAAS in wat hij doet. Hij combineert bijzondere klanken met invloeden vanuit het sjamanisme, boeddhisme en Joost mag weten wat voor -ismes nog meer. Dit is Antonisme all together. Oja en het werkt. Dat is ook wel fijn. En het is ook niet zweverig mocht je daar bang voor zijn. Ik ken weinig mensen die zó op de grond staan als Antoon. Zijn wortels reiken diep en de jouwe ook, als ie klaar met je is 🙂 Check it out! http://www.bewustwordingscentrumhetinzicht.nl

  Antwoord
 14. Ria B.

  Begin februari heb ik de workshop “Grenzen Bewaken” gevolgd. Van te voren kregen we een vraag gemaild waar we antwoord op mochten geven. Dat zette voor mij al veel in beweging. Het klinkt zo gemakkelijk: Ja, ik wil mijn grenzen beter bewaken, maar wat wil ik daarmee nu precies?
  Tijdens de workshop zelf speelde Antoon prachtig in (zoals altijd eigenlijk) op dat wat er vanuit de groep aangedragen werd. Zo ontstond er een prachtige, op maat gesneden workshop met wel zeer verrassende inzichten. Er zijn me toch een heel bedrag aan kwartjes gevallen die dag, geweldig!
  Grenzen bewaken kan op vele manieren. Antoon leert een manier die je op een heel andere, liefdevolle, manier naar grenzen laat kijken.
  Het respect waarmee Antoon met iedereen omgaat, de verrassende tools die hij aanreikt, de sfeer in de groep, maakt deze dag heel waardevol. Een dag waar je je hele leven wat aan hebt! Echt een aanrader! Dank je wel Antoon!

  Antwoord
 15. Brenda Stuivenvolt

  Heerlijk om weer eens te baden in jouw magische klanken. Af en toe stroomden de tranen over mijn wangen. Het lijkt of mijn zijn de klanken herkent, soms van heel lang geleden. Het voelt of er van alles is losgetrild, opgeschoond en gevoed. Ik ben een dankbaar mens.

  Antwoord
 16. MW

  no mountain to high…. en nergens beren te zien op de weg- is mijn dagelijkse instelling.. en dan Ineens kreeg het even een andere wending. Het voelde als een donderslag bij heldere hemel. Er werd mij verteld dat ik een kwaadaardig gezwel had in mijn borst van 3,2cm….deze is er met spoed eruit gehaald. En is bij het verwijderen van het gezwel ineens 2,6 cm….
  Afgelopen 14 dagen heb je mij ononderbroken geheald om heel het proces goed te laten verlopen -mij geholpen met de vele bewustzijnshifts
  Inzicht op inzicht op inzicht
  Mijn ziel bedankt je voor het fixen van haar huisje- Bedankt lieve Antoon voor je onuitputtelijke healing, stroming en energie.
  Nu is mijn herstelperiode aangebroken! Tot gauw weer!

  Antwoord
 17. Patricia

  Wauw, wat ben ik blij dat jij op mijn pad bent gekomen, Antoon! Bij jou heb ik voor het eerst een healing ervaren die 100% raak en helend voelde. En wat is er veel in beweging gekomen na die 2 sessies… Ik voel me echt terug op mijn benen gezet.

  Dan kan er veel gebeuren in korte tijd. Dingen waar ik al jaren mee worstel vallen op hun plek. Ik geef nu ‘handen en voeten’ aan het leven van mijn passie(s). Ik zou al je workshops en trainingen wel willen volgen, want wat een waardevolle lessen haal ik hieruit. De lichaamsbewustzijnscoach training is een mooi begin.

  Het meest bijzonder vind ik toch wel dat wat ik bij jou leer niet binnenkomt via mijn hoofd, maar dat je precies de juiste toon weet te raken om het binnen te laten komen op de plek waar het resoneert met mijn innerlijke wijsheid. Daardoor kan ik de lessen meteen integreren en toepassen op mijn eigen-wijze wijze. 😉

  Dankbaar en vol leven voel ik me!

  Liefs

  Antwoord
 18. Arjen

  Hee man. Het was “maar” een sessie, maar je hebt me meteen geholpen het proces waar ik in zit in het juiste perspectief te zien en voelen. Ik ben daar heel blij mee, Dank. Er komen punten nu in rap tempo naar voren waar ik geen rekening mee hield maar die er altijd wel al in zaten denk ik. In het geheel behoorlijk bevrijdend. M’n onderstel en frons zijn ontspannen meer en meer en geestelijk geeft het langzamerhand ook meer rust. Wauw. Gaat snel als het zo doorgaat. Dank je voor je energie en aandacht. Ik zal zeker bij je terugkomen maar kan hier op nog wel even toe denk ik. Thanks, Namasté. Big hug.

  Antwoord
 19. Esther

  Dingetjes en tuttebelle, nooit gedacht dat deze woorden geen uitleg nodig zouden hebben. Want als jij ze zegt raken ze precies aan wat aangeraakt moet worden. Het is lang geleden dat voelen fijn voelde. Door wat je zegt en doet gaat het eigenlijk vanzelf. Ik denk niet meer dat ik voel en ik voel niet meer dat ik denk. Ik denk en ik voel. Het leven moet stromen om het te kunnen voelen. En vandaag, dankzij jou, stroomt het leven en brengt het me een geluksgevoel waar ik een zelfs een beetje hyper van word. Dank je wel Antoon, dank je wel voor je oordeelloze perceptie waardoor je precies zegt wat nodig is en er dingen als vanzelf op z’n plek vallen. Dank je wel voor de tijd, ruimte en rust die je me geeft. Dank je wel dat jij jij bent.

  Antwoord
 20. HvG

  In mijn diepste fase van burn-out zijn, ben ik bij Antoon Verwer terecht gekomen.
  Mede door zijn kundige doortastendheid heeft hij mij dmv bewustwordingssessies bijgestaan.
  Dankzij deze sessies ben ik relatief snel door de ergste fase van mijn burn-out heen gekomen.
  Veel dank Antoon voor je geduld en passie in wat je doet en om wie je bent.

  Antwoord
 21. Brenda Karsten

  Vandaag deelgenomen aan een klankwerkdag met het thema Kristalhart. Deze beleving voelt voor mij als een
  warm bad waarin alles aanwezig is wat nodig is om te ZIJN. Volledig vrij voelen en tevreden over wie ik ben.
  Een dag van voeding voor mijn ziel. Een waar uitrusten in thuiskomen. Dank je wel Antoon Verwer en
  alle anderen voor jullie bijdrage aan een wonderlijke ervaring.
  Kijk eens op you tube voor filmpjes waarin in het kort duidelijk wordt weergegeven wat er in
  het bewustwordingscentrum Het Inzicht in Hoogwoud gebeurd. xxx

  Antwoord
 22. Brenda

  Vandaag heb ik een individuele dagtraining gedaan en de klanktoon’s familieopstellingen ervaren.

  Het is een verbluffende ervaring waar nog nauwelijks woorden voor zijn om mijn ervaring te vangen. Hetgeen ik wel weet is dat ik dankbaarheid voel, voor wat het mij heeft gebracht. (voornamelijk nog in de onzichtbare ruimte)

  Ik voel ook de dankbaarheid van mijn voorouders door mij heen en zie steeds het glimlachende gezicht van mijn oma voor mij. De glimlach die ik zag vanuit de staat wie ze werkelijk is en zoals ik haar in het leven niet heb gekend. Ook van de verdere voorouders voel ik de dankbaarheid voor de healing die vandaag plaats vond. Er is beweging en ruimte gekomen in een ieder die in de voorouderlijn heeft meegewerkt.

  Maar ik voel ook dankbaarheid voor jou, Antoon. Dat je dit in beweging kan brengen. Een diepe buiging voor jou. Ik ben blij met jou, om wie je bent. Het raakt mij als ik de grootsheid ervan durf toe te laten in ZIJN.

  Heel veel dank en diep respect voor de dag van vandaag. Liefs Brenda

  Antwoord
 23. DG

  Antoon, na me steeds op nieuw heel slecht te voelen, verdrietig, uitgeput en totaal niet mezelf, door een aura lifter ben ik je ontzettend dankbaar dat je al meerdere malen een aura lifter weg gehaalt hebt, en me weer laat stromen! Ik ben me er ook van me bewust dat ik in mezelf moet zijn en blijven zodat me dat niet meer kan gebeuren, je staat me bij met zoveel passie, liefde en geduld! Ohw zo dankbaar ben ik je daarvoor, ik leer het gevoel te onderscheiden hier door. En ga ervoor dat ik dit in de nabije toekomst ook zo volledig mogelijk kan zijn; in mezelf en naar binnen gericht.
  Ik voel me gesteund en veilig dat je er bent voor me!
  DG

  Antwoord
 24. Ellen Shélena

  Er zijn vele wegen naar Rome of te wel naar binnen maar als hele gevoelige vrouw kan ik je zeker weten de innerlijke reis van klanktoon aanraden. Na drie maanden zat de reis er vanavond op en kan alleen maar zeggen wat een mooie dankbare rijke✨ reis. Zo bijzonder hoe je je binnenwereld helemaal van binnen kan ervaren, hoe je elke klank in warmte voelt resoneren in je zijn, je de liefde in alles nog sterker ervaart . Je hart in heel je lichaam kan voelen kloppen, meer bewuster bent wat er eigenlijk allemaal bij je binnenkomt en waar en hoe je jezelf weg geeft. Vanavond was weer een heel rijk cadeautje een prachtige afsluiting van drie maanden met hele mooie handvaten om mee te nemen. Zo sterk van binnen je lichaam voelen mooier kan toch niet en hoe fijn het is als je steeds meer daar kan laten waar het hoort en dicht bij je mooie zelf kan blijven. Je in groepen kan spreken zonder je te verliezen in alles wat je voelt maar vanuit jezelf spreken of zingen✨ Je nog meer je waarheid en duidelijkheid spreekt en je grenzen voelt. Ja deze reis naast alle andere prachtige inner ervaringen deze maanden was heel rijk. Dank Antoon✨

  Dank je wel Ellen Shélena voor je mooie woorden!

  Antwoord
 25. Ria

  Lieve Antoon,

  Al verscheidene keren mocht ik een klankwerkdag meemaken. Zo ook gisteren. En ik ben er nog steeds van aan het nagenieten.

  Wat een geschenk om elke keer weer sterker de Levensenergie door me heen te voelen stromen. En te mogen ervaren wat dat met me doet. Op de dag zelf maar ook de tijd daarna. Het ruimt op, het maakt dat ik steeds dichter bij mezelf kan blijven, steeds meer in balans, steeds meer Zijn..

  Wat een geschenk om door de prachtige klanken van de instrumenten en jouw stem, door de bezieling ervan, meegenomen te worden naar het gebied van de grenzeloosheid, om van daaruit m’n eigen grens des te duidelijker te mogen voelen en respecteren.

  Jemig. Woorden schieten te kort. En dat is het hem ook juist. Het gaat ver voorbij woorden, voorbij het denken. Bezieling, compassie, liefde, Pure Liefde. Dat is het, daar gaat het om.

  Dank King of Melodieus Sound, grote dank!

  Antwoord
 26. Martina grandiek

  Het voelt als thuis komen.die gekke bizondere antoon weet exact wat nodig is .er gebeuren dingen
  waar je achteraf onnodig lang over doet.bij hem wordt alles meteen geplekt.je gaat herboren naar
  huis en weet weer wie je bent en geen getuttemelut nodig heb duidlijk.
  Uniek echt kundig liefdevol zuiver.
  Gewoon en nodig voor licht knoppies aan te zetten
  Je moet wel van um houden.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *