Werken met de Ankh

WAT LEER JE IN DEZE 3-LUIK WERKEN MET DE ANKH

Een Ankh is een sleutel naar verandering van bewustzijn. Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’ en dat is ook precies wat je ervaart bij deze krachtige tool. Door het werken met je eigen Ankh komt er een bijzondere samenwerking op gang en versterkt de resonantie. Je krijgt inzichten en een diepere verbinding met het leven, meer energie, aarding en innerlijke rust.

Werken met de Ankh brengt heel veel in beweging, zodat de harmonie kan worden hersteld in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen van bewustzijn. Tijdens elke workshopavond ervaar je dieper waar jouw talenten en pure kracht in je lichaam ‘verankerd’ zijn en hoe je deze steeds verder kan ‘ontsluiten’.

Deze workshop is voor iedereen die de kracht van de Ankh zou willen ervaren, al een eigen Ankh heeft (of gaat aanschaffen) en ermee wil leren werken.

 INHOUD WORKSHOP

  • Oorsprong van de Ankh en uitleg over de krachtige werking van deze Egyptische sleutel
  • Contact maken met de helende kracht van de Ankh
  • Je persoonlijke verbinding met jouw Ankh verdiepen

Heb je al een eigen Ankh? Zo niet dan kun je er een via Het Inzicht aanschaffen . Dan wordt de Ankh speciaal op jouw energie gemaakt. Prijzen variëren van € 199,00 (kleine Ankh) tot € 333,00 ( normaal Formaat Ankh). Ook als je nog geen Ankh hebt en alleen overweegt er een aan te schaffen, ben je welkom op deze workshop.

De workshop Werken met de Ankh wordt verdeeld over drie avonden van 19.00 -21.30 uur. Check de agenda wanneer er een begint en voel je welkom om aan te sluiten!

Jouw investering gehele workshop: € 199,00 inclusief koffie en thee

Locatie
Bewustwordingcentrum Het Inzicht – Westerboekelweg 13a in Hoogwoud                                                            Opgave en verdere info via: info@bwchetinzicht.nl – 06 371 75 361