Werken met de Ankh

WAT LEER JE IN DEZE 3-LUIK WERKEN MET DE ANKH

Een Ankh is een sleutel naar verandering van bewustzijn. Ankh betekent ‘leven’ of ‘levenskracht’ en dat is ook precies wat je ervaart bij deze krachtige tool. Door het werken met je eigen Ankh komt er een bijzondere samenwerking op gang en versterkt de resonantie. Je krijgt inzichten en een diepere verbinding met het leven, meer energie, aarding en innerlijke rust.

Het werken met de Ankh brengt heel veel in beweging, zodat de harmonie kan worden hersteld in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lagen van bewustzijn. Tijdens elke workshopavond ervaar je dieper waar jouw talenten en pure kracht in je lichaam ‘verankerd’ zijn en hoe je deze steeds verder kan ‘ontsluiten’.

 VOOR WIE?

 Deze workshop is voor iedereen die de kracht van de Ankh wil ervaren, een eigen Ankh heeft (of gaat aanschaffen) en ermee wil leren werken.

 INHOUD WORKSHOP

  • Oorsprong van de Ankh
  • Uitleg over de krachtige werking van deze Egyptische sleutel
  • Contact maken met de helende kracht van de Ankh
  • Je persoonlijke verbinding met jouw Ankh verdiepen

DEELNAME VOORWAARDEN

 Je bent in het bezit van je eigen Ankh. Wanneer je deze aanschaft via Het Inzicht, wordt de Ankh speciaal op jouw energie gemaakt. Prijzen variëren van € 199,00 (kleine Ankh) tot € 333,00 (normaal formaat Ankh). Ook als je nog geen Ankh hebt en overweegt om er een aan te schaffen, ben je welkom bij deze workshop.

INFORMATIE

Voorkennis: geen voorkennis nodig
Tijden: 19:00 tot 21:30 uur
Investering: € 199,00 incl. btw (betaling vooraf)
Overige: koffie, thee en water