Fysiek energetisch schoonmaken

Zichtbare en onzichtbare uitwisselingen
Elke dag staan we in contact met mensen. Je partner, familieleden, collega’s en ook onbekenden. Er wordt gecommuniceerd en je wisselt ideeën of verhalen uit. Tijdens het contact zijn er ook onzichtbare uitwisselingen, namelijk die van energie en elkaars aura. Dit is een natuurlijk proces. Alleen kun je er ook ongemak van ervaren.

Hoe uit zich ongemak?
Het ongemak van de onzichtbare uitwisselingen uit zich bijvoorbeeld in onverklaarbare moeheid, onrust in je buik, hoofdpijn of een ander onverwachts gevoel. Velen zijn zich hier niet bewust van, maar het effect is er zeker niet minder om. Als deze klachtjes langere tijd aanhouden en niet hersteld worden, kun je er werkelijk ziek van worden.

Wat kun je eraan doen?
Om dit te voorkomen is het belangrijk om het energetisch lichaam te schonen en op te laden. Dit is eenvoudig te leren en is van belang om je dagelijks vitaler te voelen. Na deze workshop herken je lichamelijke ongemakjes die niet van jou zijn. Je krijgt tools aangereikt om thuis aan de slag te gaan en zelf te zorgen dat je meer vitaliteit ervaart. Het gaat je bewuster maken van welke energie bij jou hoort en welke verstoring oplevert.

Voor wie?

  • Iedereen met een beroep in de zorgsector (kapper, verpleging, coach)
  • Iedereen die aan het eind van de dag lichamelijk ongemak ervaart
  • Iedereen die hooggevoelig is (HSP)

Het is ook mogelijk om jouw energetisch lichaam preventief en periodiek schoon te maken bij Antoon tijdens een individuele sessie.

Check de agenda voor de eerstkomende van deze workshop en voel je welkom om aan te sluiten!

“Super fijn om te ervaren hoe het is om fysiek energetisch schoon te zijn! Een aanrader voor iedereen die hooggevoelig is en met HSP en een ieder die wil weten hoe het voelt om fysiek energetisch jezelf te zijn” – Manyee