Familie opstelling

Bij de familieopstellingen van Het inzicht wordt gewerkt met de voorouders. Jouw voorouders hebben voornamelijk onbewust hun ervaringen en karakters doorgegeven aan jou. Daar kun je behoorlijk last van hebben. Denk daarbij aan:

  • Pijn of verdriet ervaren zonder aanwijsbare oorzaak
  • Belemmerende gedragspatronen
  • Herhaaldelijk vastlopende situaties
  • Familietrauma(‘s)

De mensen die in het dagelijks leven om jou heen staan, spelen een rol in wie je bent geworden en ook in jouw huidige functioneren.

Hoe gaat het in z’n werk?
Bij een familieopstelling gaat het vooral over het opschonen van de lijnen van de voorouders. Jouw familieleden hoeven fysiek niet aanwezig te zijn. Iedere deelnemer gaat een eigen onderzoek in om de blokkades en zogeheten sluiers helder te krijgen. Dit wordt getransformeerd om daarna vrijer en krachtiger te kunnen bewegen in het dagelijks leven. Oude pijn(en) worden geheeld. Het voelt als een ware bevrijding. In groepen van 6-8 deelnemers wordt gewerkt.

Innerlijke verbindingen en balans
De innerlijk vrouwelijke energie is zorgzaam, een verbindende factor die het geheel overziet. De innerlijke mannelijke energie staat voor daadkracht, plannen maken, structuur en analytisch denkvermogen. We gaan op zoek naar de innerlijke verbinding en balans. Uiteindelijk is bevrijding van oude ballast het doel. Iedere keer weer is het wonderbaarlijk wat een familieopstelling teweegbrengt en naar de oppervlakte haalt.

Hoe lang duren familieopstellingen?
Familieopstellingen vinden plaats in een weekend, van vrijdagavond tot zondagmiddag.

Waar vinden de familieopstellingen plaats?
In Bewustwordingscentrum Het Inzicht en ook op andere locaties elders in het land (Cadzand, Zeeland).

Wat is jouw investering?
De investering voor het bijwonen van een weekend met familieopstellingen is 250 euro, inclusief eten en drinken.

Reacties

Antoon, na me steeds opnieuw heel slecht te voelen, verdrietig, uitgeput en totaal niet mezelf door een auralifter, ben ik je ontzettend dankbaar dat je al meerdere malen een auralifter weggehaald hebt, en me weer laat stromen! Ik ben me er ook van bewust dat ik in mezelf moet zijn en blijven zodat mij dat niet meer kan gebeuren. Je staat me bij met zoveel passie, liefde en geduld! Ohw zo dankbaar ben ik je daarvoor, ik leer het gevoel te onderscheiden hierdoor. En ga ervoor dat ik dit in de nabije toekomst ook zo volledig mogelijk kan zijn; in mezelf en naar binnen gericht. Ik voel me gesteund en veilig dat je er bent voor me!

DG (juli 2018)

Vandaag heb ik een individuele dagtraining gedaan en de klanktoon’s familieopstellingen ervaren. Het is een verbluffende ervaring waar nog nauwelijks woorden voor zijn om mijn ervaring te vangen. Hetgeen ik wel weet, is dat ik dankbaarheid voel, voor wat het mij heeft gebracht (voornamelijk nog in de onzichtbare ruimte).
Ik voel ook de dankbaarheid van mijn voorouders door mij heen en zie steeds het glimlachende gezicht van mijn oma voor mij. De glimlach die ik zag vanuit de staat wie ze werkelijk is en zoals ik haar in het leven niet heb gekend. Ook van de verdere voorouders voel ik de dankbaarheid voor de healing die vandaag plaatsvond. Er is beweging en ruimte gekomen in een ieder die in de voorouderlijn heeft meegewerkt.
Maar ik voel ook dankbaarheid voor jou, Antoon. Dat je dit in beweging kan brengen. Een diepe buiging voor jou. Ik ben blij met jou, om wie je bent. Het raakt mij als ik de grootsheid ervan durf toe te laten in ZIJN. Heel veel dank en diep respect voor de dag van vandaag.

Liefs Brenda

Brenda (juli 2018)