Bewustwordingsreis naar Italië

Bewustwordingscentrum Het Inzicht organiseert twee keer per jaar een retraite week in het boeddhistische centrum van Lama Gangchen in Italië.

Bijzondere locatie

In het heilige klooster met helende energie word je volledig in de watten gelegd.

Je verblijft in een luxe tweepersoonskamer en kunt genieten van overheerlijke gerechten bij ontbijt, lunch en dinerbuffet. De natuur is fantastisch, je kunt prachtige wandelingen maken met een geweldig uitzicht over het meer, Lago Maggiore.

Hoe fijn is dit, een week helemaal voor jezelf, een week mét diepgang!

Wil je liefdevolle verdieping voor jezelf en in jezelf? Wil je door heel veel diepgaande rust en ontspanning in liefde thuiskomen bij jezelf?

Wil je een week opladen op een geweldige plek?

Dan is dit jouw retraite week!

Tijdens deze bewustwordingsreis zal bewustzijnsleraar en King of Melodious Sound Antoon Verwer je waar nodig begeleiden.

Programma

De retraite begint na het diner op zondagavond 29 maart, waar je jouw intenties voor de week gaat delen met de groep. Verder verzorgt Antoon van maandag t/m vrijdag dagelijks een workshop, die start om 10.30 uur.

Elke workshop staat in het teken van een van de vijf Dhyani Boeddha’s en hun vrouwelijke metgezel. Antoon kan de energie van de vijf Dhyani Boeddha’s door de klank heen laten klinken en mag dit over de hele wereld doen. Door deze klanken kun je de intentie waarmee je gekomen bent onderzoeken, antwoorden en inzichten krijgen en komt er ruimte voor bewustwording en transformatie. Daarnaast zullen we door middel van oefeningen in contact treden met de Dhyani Boeddha’s.

Naast het programma wat Het Inzicht je biedt, zullen we zeer gastvrij onthaald worden en zullen lama Gangchen en lama Michel, als zij er zijn, klaarstaan om ons een topweek te bezorgen.

Antoon over deze reis

“Liefdevolle verdieping in jezelf” gaat over het vermogen om te allen tijde in het midden van alles liefdevol te ZIJN in rust en ontspanning.

Je hoeft geen boeddhist te zijn om de helende energie van de 5 Dhyani Boeddha’s te ervaren. Zelf ben ik geen boeddhist, ik heb door mijn werk als klankhealer initiaties van Lama Gangchen ontvangen. Door deze diepgaande initiaties kan ik de energie van de Dhyani boeddha’s en boeddha Shakyamuni door de klank heen laten klinken.

Lama Gangchen heeft mij de naam Drayan Gyalpho gegeven, wat ‘King of Melodious Sound’ betekent“.

Ervaringen van deelnemers

”Het is niet uit te leggen hoe magisch het centrum en Antoon bij elkaar passen. Dit moet je zelf ervaren!”

“Deze bewustwordingsreis heb ik als inspirerend, aanmoedigend, uitdagend en intens ervaren”

“Met een nieuwe manier op een diepere laag naar mezelf leren kijken”

“De confrontatie met mezelf is een verrijkende ervaring, ik ben dankbaar met het inzicht”

“Een bijzondere ervaring waar ook ruimte was voor ontspanning en een fijn samenzijn”

”Wat een bewustzijnsshift heb ik ervaren in Italië, Antoon; ik ben je dankbaar dat ik dit heb mogen meemaken”

Jouw investering

Deze unieke reis is op basis van volpension. Je investering is € 849,-. Early bird voor 1 januari 2020 € 799,-. Weet je voor 1 januari 2020 dat je de reis in maart en de reis van 9 augustus tot 15 augustus mee gaat dan betaal je per reis 699,-. Het vervoer van en naar Italië is voor eigen rekening.

voor meer informatie en opgave
Mail: info@bwchetinzicht.nl
Telelefoon: 06 371 75 361

“De beste investering om te doen, is die in jezelf”