Over Antoon

Antoon Verwer is masterhealer, alles wat hij doet staat in het teken van bewustwording en lichaamsbewustzijn. Begin 2018 kreeg hij van Lama Gangchen Rinpoche in Italië de naam Drayan Gyalpho, wat ‘King of Melodious Sound’ betekent. Dit is de hoogste graad die er is voor allen die met klank werken.

Als vijfjarig jongetje ontdekte hij al dat hij de gave heeft om mensen te helen. In 2006 startte hij zijn praktijk Klanktoon in Hoogwoud. Na 11 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar meer heelheid heeft hij in 2017 Bewustwordingscentrum Het Inzicht opgericht. Antoon werkt vanuit de intentie om mensen te healen en hen (opnieuw) in contact te brengen met de helende energie van Het Leven.

Met veel compassie, humor en toewijding begeleidt hij je in jouw persoonlijke bewustwordingsproces. Daarbij heeft hij oog voor jouw unieke zijn en weet hij als geen ander mensen terug in hun kracht te zetten. Je komt thuis bij jezelf, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als energetisch. Naast de helende klanken die hij maakt, leeft Antoon voor dat je lichaam het meest waardevolle instrument is om jezelf te kunnen helen.

Tijdens individuele sessies, workshops, masterclasses en trainingen neemt hij je op geheel eigen wijze mee naar je binnenwereld. Daarnaast organiseert hij jaarlijks meerdere bewustwordingsreizen in binnen- en buitenland. Meer over zijn werk vind je op het Het Inzicht YouTube-kanaal.

Bij Bewustwordingscentrum Het Inzicht krijg je precies die begeleiding die jij nodig hebt. Wil je ervaren wat Antoon voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een individuele sessie of check de agenda voor het complete aanbod aan workshops, masterclasses en opleidingen voor jong en oud.