Klanktoons Medicijnwiel voor kinderen

In deze training leer je werken met jouw eigen medicijnwiel en zo te leren voelen. Jarenlang werkt Antoon met volwassenen en het medicijnwiel. Dit bracht Antoon ertoe om het werken met het medicijnwiel ook aan kinderen aan te bieden. Het is zijn wens om deze wijsheid aan de jeugd mee te geven. Het is zeer waardevol om al op jonge leeftijd te leren welk effect het krachtige medicijnwiel heeft op jou en je omgeving.

Tegenwoordig wordt er veel van je verwacht. Het verwerken van allerlei prikkels die je krijgt en dit lukt niet altijd even goed. Het zou fijn zijn als je meer rust en ontspanning mag ervaren. Door een verbinding te maken met het medicijnwiel wordt de aandacht gericht op wat er in jou speelt. Zo ontstaat als vanzelf een aangename gemoedsrust.

Het medicijnwiel is een cadeau voor het leven!

Voor wie?

  • Kinderen in het basis- en middelbaaronderwijs (t/m 18 jaar)

Wat leer je in de training?
In 2 bijeenkomsten leer je:

  • Jouw eigen medicijnwiel te maken.
  • Visualiserend verbinding te maken met de natuur.
  • Wat voelen is.
  • Beter en duidelijker contact maken met jezelf.
  • Jezelf ontspannen op een natuurlijke manier.

Door op een speelse manier te werken met klanktoon’s medicijnwiel, leer je op een eenvoudige manier waar jouw kracht ligt. Je leert onderscheid te maken in verschillende energieën. Wat is van jezelf en wat is van iemand anders? Het medicijnwiel is daarvoor een waardevol middel en ook begrijpelijk. Samen wordt gewerkt met herkenbare symboliek, die eeuwenlange wijsheid in zich draagt.

Eeuwenoude kennis in nieuw jasje
Het medicijnwiel is zo oud als de mensheid zich kan voorstellen. Overal ter wereld maakt men gebruik van de magische kracht van het medicijnwiel. In het midden van het medicijnwiel begint de reis naar de verbinding met ieders levenspad. Voor klanktoon’s medicijnwiel is eeuwenoude kennis in een nieuw jasje gestoken. Dit zorgt ervoor dat het bruikbaar is voor iedereen, van jong tot oud.