App Healing

Wat is App Healing?
In deze vorm van Healing maakt Antoon verbinding op afstand. Enerzijds maakt hij verbinding met jouw hulpvraag over jouw blokkade en/of pijnpunten. Anderzijds maakt hij verbinding met de krachten van de schepping. Deze liefdevolle en helende krachten zorgen ervoor dat de blokkade in beweging komt. Dit is de start om harmonie in lichaam en geest te brengen.

Hoe kun je meedoen?
Om te kunnen starten met de App Healing heeft Antoon twee foto’s nodig:

 1. Een foto van jouw ogen.
 2. Een foto waar je helemaal op staat.
 1. Met deze foto’s maakt hij een energetische verbinding met jou en je blokkade.
 2. Hoe werkt het verder?
  Vervolgens kun je kiezen uit live contact of een ingesproken audio-bericht. Het ontvangen bericht luister je meerdere keren af. Herhaling is belangrijk om de blokkade ‘wakker te maken’ en om te buigen/in beweging te brengen. Bij live contact gaat dit via een telefonisch gesprek. Dit werkt hetzelfde als bij een audio bericht, alleen kost live contact meer tijd.
 3. De helende energie en krachten van de woorden gaan daarheen waar de meeste hulp (vaak een blokkade) nodig is. De cellen worden dan omgevormd tot goed functionerende cellen en de levensenergie gaat weer stromen. Daarmee wordt harmonie in gang gezet.
 4. Het is mogelijk dat het in het begin lijkt alsof de klacht niet direct wordt behandeld. De kans is groot dat dan de kern ervan in een diepere, onzichtbare laag ligt. Je mag erop vertrouwen dat de kracht van de helende energie altijd zijn werk doet. En dat het daar naartoe gaat, waar de oorzaak van het probleem ligt. Herhaling van de audio beluisteren is dus zeer belangrijk.
 5. * Healing = ‘Heel-Zijn’ – Dit betekent in harmonie zijn met jezelf en je omgeving. *
 6. Hoe werken energieën?
  Er zijn verschillende energieën. Soms voel je je opperbest, creatief, welkom, blij en ontspannen. Een ander moment of in een andere omgeving ervaar je stress en ben je uit balans. Je krijgt last van irritatie, je ervaart onrust, verdriet, angst etc. Vaak voel je dit onbestemde gevoel kort van tevoren aankomen. Dit wordt ook wel het onderbewustzijn genoemd. Misschien voel je dit niet, maar de energie van de betreffende sfeer komt toch bij je binnen.
 7. Energie versus water
  Energie is te vergelijken met de stroming van water. Aan de oppervlakte ziet het er helder uit en heb je misschien zin om erin te zwemmen. Maar zodra het water te lang stil staat, komen er bacteriën of negatieve energieën die hun kans grijpen om te groeien. Beweging van het water zorgt ervoor dat de bacteriën of negatieve energieën geen grip krijgen.
 8. Voor jouw (energetisch) lichaam werkt het precies zo. Hoe groter of langduriger er tegenstroming of stilstand is in de vorm van stress, hoe dieper dit zich vastzet in jouw lichaam. Er ontstaan blokkades en de levensenergie stroomt niet meer goed door. Dit wordt vaak genegeerd en gevoelens worden onderdrukt. Op den duur krijg je lichamelijke klachten en kan je er (chronisch) ziek van worden. Vaak is dit een onbewust proces. Beweging zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en is het medicijn tot harmonie voor lichaam en geest.
 9. Voor wie?
  App-Healing is voor iedereen! Als je niet in de gelegenheid bent om persoonlijk naar Bewustwordingscentrum Het Inzicht in Hoogwoud te komen, is dit de ideale manier om hulp te krijgen. Het kan zijn dat je verderop in het land of in het buitenland woont. Of dat het je fysiek niet lukt om naar Hoogwoud te komen. Afstand is namelijk geen belemmering voor helende energie.
 10. App Healing is er voor mens én dier.
 11. Waarvoor biedt App Healing hulp?
  Enkele voorbeelden waarvoor klanktoon hulp op afstand biedt met App Healing:
 12. Lichamelijk 

Bevorderen van herstel na een operatieve ingreep

Nier-, blaas- en plasklachten

Elleboog-aandoeningen

Rugklachten (schouder- en nekklachten)

Gewrichtsklachten (ook reuma)

Slaapproblemen, (chronische) vermoeidheid

Hartkloppingen

(Spier)pijnen en spanning (ook spierziekten, hernia)

Hielspoor

Verminderde weerstand

Hoofdpijn, clusterhoofdpijn, migraine

Wondroos

Longklachten (zoals astma, bronchitis)

Zenuwpijn

Maag-darmklachten, buikpijn

Ziekte van Lyme

Menstruatiepijn

 

 1. Geestelijk

Angsten (ook fobieën, examenvrees)

Seksuele problemen

Depressieve gevoelens, neerslachtigheid, lusteloosheid

Stress, burn-out

Hoog gevoeligheid

Verslaving

Levensvragen (ook zingeving, innerlijke vrijheid, spirituele ontwikkeling)

Verwerking van emotionele gebeurtenissen

Loslaten van oude ervaringen

 

 1. Goed om te weten: Gelukkig zijn bijna alle lichamelijke klachten en ziekten omkeerbaar.
  App Healing is een mooie ondersteuning bij gezondheidsklachten die door een arts behandeld dienen te worden.