Agenda

mei
22
wo
Masterclass Therapeut Zijn
mei 22 @ 11:00 – 16:00

Masterclass Therapeut ZIJN
Energetisch grenzen bewaken

Deze masterclass een onderdeel van de Cursus Healing with Sound en de basis die nodig is om elke andere masterclass te volgen.

In deze tijd waarin mensen bewuster in het leven staan wordt er verwacht dat iedereen zich staande houdt, zowel fysiek, energetisch als mentaal. Wanneer je op de juiste manier je eigen grenzen bewaakt, dan ontstaat er een balans tussen jezelf en de ander. Aandacht hebben voor jezelf, terwijl je met anderen communiceert of je werk doet. Je kunt je beste Zelf zijn en daarmee je werk doen door in verbinding te ZIJN met jezelf. In contact met je lijf blijven en gerichte aandacht hebben voor de dingen om je heen. Klanktoon biedt dé methode om je meer bewust te worden van jezelf en de manier waarop jij handelt in het dagelijks leven.

Wat je leert tijdens deze belangrijke weekend masterclass:

• Verdere bewustwording en verdieping over het energetisch veld tussen therapeut en cliënt
• Hoe jij jezelf onderscheidend maakt van andere therapeuten
• Hoe jij aan het eind van de werkdag nog vitaal kan zijn
• Wat is van jou, wat van de ander en hoe bewaak je deze grens
• De weg van buiten naar binnen

Deze praktijkgerichte masterclass nodigt je uit om nieuwe lagen van bewustzijn aan te spreken.
Dat wat je leert is direct toepasbaar in je eigen leven en in jouw praktijk en helpt je om een bewustere therapeut te ZIJN en een betere begeleider voor jouw cliënten en jezelf.

Doelgroep:

 • mensen met een belangstelling voor meer bewustwording in hun werk
 • mensen werkend in de zorg
 • coaches, artsen, trainers en therapeuten
 • maatschappelijk werkers
 • masseurs
 • healers

Na afronding van dit weekend masterclass Therapeut ZIJN heb je een prachtige basis neergelegd en heb je de mogelijkheid om verder te groeien in een vervolg masterclass.

 • masterclass klankschalen
 • masterclass kristalschalen
 • masterclass gong
 • masterclass stemvorken
 • masterclass drum

Dit is inclusief eten en drinken en de 2-daagse masterclass.
Voor eventuele overnachting heeft klanktoon goede contacten met B&B in de buurt.
Informeer naar de mogelijkheden.

Meer info en opgave via: info@bwchetinzicht.nl of contact met 06 371 75 361

Uurtje Klank
mei 22 @ 20:00 – 21:00

Uurtje Klank

In een ontspannen sfeer jezelf even terugtrekken van de aardse beslommeringen. Gewoon lekker op reis naar jouw binnenwereld. Het is even tijd voor Jezelf nemen. Liggend op een comfortabel matras en onderwijl de meest prachtige klanken horen. Verbinding maken met je lijf en het is een zachte manier van bewustwording. De ontspannende werking van klanken brengen je rust in lichaam en geest.

Luister naar het gefluister van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Tijdens het Uurtje Klank wordt gebruik gemaakt van;

 • klankschalen en gongen
 • sjamanendrum en rainsticks
 • mantra en fluiten
 • kristalharp en windgongen enz.

De sessie wordt altijd afgestemd op de deelnemers en is daarmee elke keer anders.

Bij Klanktoon kun je heerlijk opladen om de rest van de week in een betere verbinding met jezelf af te ronden.
Matrassen en dekens zijn aanwezig, dus kun je in redelijk ontspannen stemming komen.

Lokatie: Spiritueel Centrum Het Inzicht
Adres: Wester Boekelweg 13a, Hoogwoud
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Inloop vanaf 19:30
Investering €15,-

Heb je meer informatie nodig?
Of wil je aanmelden?
App of mail naar
info@bwchetinzicht.nl
06-371 75 361

Wil je persoonlijk op de hoogte blijven van de activiteiten van klanktoon en wil je niets missen?
Mail naar info@bwchetinzicht.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

mei
24
vr
Klanktoons medicijnwiel
mei 24 @ 11:00 – 16:30

Workshop ‘Klanktoon’s Medicijnwiel’.

Doel van de workshop is dat je leert werken met je eigen medicijnwiel en het integreert in het dagelijks leven, met jouw bijdrage aan het grote geheel.

De jarenlange ervaring met het werken met de Energiecirkel heeft Antoon geïnspireerd om de workshop te vernieuwen naar deze workshop ‘Klanktoon’s Medicijnwiel’. Dit past beter bij de uniciteit van het medicijnwiel zoals die volgens Antoon bedoeld is. Die is zoveel anders dan het algemene medicijnwiel. Veel effectiever ook.

Je gaat tijdens deze workshop je eigen Medicijnwiel initiëren en verbinding maken met zijn buitengewone dynamische werking. Je bewust worden van wat er in en om je leeft; niets meer en niets minder en eigenlijk is dat al heel wat. In deze workshop wordt gewerkt met de kennis van de natuur, sjamanisme en de helende kracht van klanken. Eeuwenoude kennis wordt in een nieuw jasje gestoken, zodat het bruikbaar is voor jou.

Werken met klanktoon’s medicijnwiel is een eenvoudige manier om jezelf krachtiger neer te zetten, stevig in je eigen schoenen komen te staan en met je beide benen op de grond. Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar voel jij je aangesproken tot onderstaande vragen, dan is het tijd om klanktoon’s medicijnwiel te ervaren. 

• Wil jij meer in contact komen met jouw talent?
• Wil je verandering, omdat je stilstand ervaart?
• Heb je behoefte aan meer vitaliteit en rust?
• Ben jij op zoek naar een medicijnwiel, zoals het bedoeld is?
• Wil je meer inzicht en bewustwording over jezelf?

Tijdens deze workshop ga je contact maken met de krachten van de windrichtingen en die van jezelf. Je gaat je meer aanwezig voelen in je eigen lijf. Je komt tot meer levendigheid en maakt verbinding met jouw werkelijkheid.

Het medicijnwiel is zo oud als de mensheid zich kan voorstellen. Overal op de wereld wordt gebruik gemaakt van de magische kracht van het medicijnwiel. Het staat symbool voor jouw leven. In het midden kom je tot bewustwording en inzicht over hoe jij in het leven staat. 

Ervaringen van deelnemers:

• ‘Bijzonder om het medicijnwiel op deze manier te ervaren, zoveel krachtiger. Geweldig om deze verbinding in het dagelijks leven toe te passen. Het zorgt dat ik krachtiger en steviger kan zijn’. – Gerlinde
• ‘Door het vertrouwde en veilige gevoel binnen de groep was er ruimte voor verrassende ontdekkingen over mijzelf’. – Anoniem
• ‘Echt nooit geweten dat contact maken met de windrichtingen zo’n belangrijk verschil maakt’. –

Brenda
• ‘Klanktoon’s medicijnwiel leerde mij om een krachtige verbinding te maken met mijzelf, moeilijke situaties kan ik beter handelen. Alsof ik in het ‘oog van de storm’ sta. – Manyee 
• ‘In de verbinding met het middenpunt van klanktoon’s medicijnwiel ervaar ik meer plezier, minder spanning en een betere nachtrust. Heel fijn. – Anoniem

Locatie: Bewustwordingscentrum Het Inzicht
Adres: Wester Boekelweg 13a in Hoogwoud
Datum: zaterdag 27 oktober
Starttijd: 13.00 uur, inloop een half uur eerder
Eindtijd: 17:00 uur 
Investering: € 60,- 

Info en opgave:bwchetinzicht.nl
06 371 75 361

jun
1
za
Opleiding Quantum Healing
jun 1 @ 11:00 – 16:30

Opleiding Quantum Healing

5-daagse Cursus

Wil jij leren magnetiseren? In deze opleiding wordt in 5 dagen de basis van het activeren van je helende handen aan je doorgegeven. Iedereen kan dit leren, ieder mens heeft in aanleg helende handen. (Een moeder doet dit bv. onbewust als haar kind zich heeft bezeerd en ze haar hand op de zere plek legt om het kind te troosten.)

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelingsmethode die ook wel handoplegging of quantum fysica healing wordt genoemd. Er zijn wetenschappelijk studies die de heilzame werking van magnetiseren aantonen, onder andere met Kirlian fotografie. Het effect van magnetiseren is dat fysieke of emotionele blokkades in het lichaam worden losgemaakt, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen. Hiervoor hoef je het lichaam van de ander niet fysiek aan te raken, omdat je werkt in de energielagen om het lichaam heen.

Door de universele energie van de bron door je handen te laten stromen word je een ‘doorgeefluik’ voor helende energie. Dit brengt het systeem van degene die de healing ontvangt weer in balans.

Je kan je helende handen inzetten voor je kind(eren), huisdieren, volwassenen, in je praktijk, etc. Klachten kunnen verminderen, of zelfs helemaal verdwijnen. Hoe korter een klacht bestaat, hoe sneller dit gaat.

Magnetiseren is met name heilzaam bij diverse pijnsoorten, zoals hoofdpijn en buikpijn. Daarnaast kan het (zelf)helingsprocessen ondersteunen en versnellen, bv. bij botbreuken en kneuzingen. Ook bij emotionele klachten, zoals angsten, slapeloosheid, verdriet en spanningen kunnen jouw helende handen alles weer laten stromen. En wanneer er geen klachten zijn werkt magnetiseren preventief voor het algehele welbevinden en geeft diepe ontspanning.

Hoe is de cursus opgebouwd?
•Dag 1: helende handen opwekken.
•Dag 2: helende handen inzetten (bij jezelf en anderen?).
•Dag 3: de verschillende energiestromen onderscheiden die je via je helende handen kan ervaren, en welke informatie dit je geeft.
•Dag 4: in contact gaan met wat zich in het moment aandient, zodat je antwoorden kan krijgen op een eventuele hulpvraag.
•Dag 5: verdiepingsdag met volop ruimte om te oefenen zodat alles wat je de voorgaande 4 cursusdagen hebt geleerd zich dieper in je kan verankeren.

1ste dag 1 juni
2de dag 29 juni
3de dag 13 juli
4de dag 24 augustus
5de dag 12 oktober

Tijd
11:00 tot 16.30 uur
Investering
€ 499,- ex. btw

Info en opgave via
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361

jun
2
zo
Klankwerkdag een goed hart hebben Akshobya
jun 2 @ 11:00 – 16:30

in voorbereiding

jun
12
wo
Uurtje Klank
jun 12 @ 19:00 – 20:00

Uurtje Klank

In een ontspannen sfeer jezelf even terugtrekken van de aardse beslommeringen. Gewoon lekker op reis naar jouw binnenwereld. Het is even tijd voor Jezelf nemen. Liggend op een comfortabel matras en onderwijl de meest prachtige klanken horen. Verbinding maken met je lijf en het is een zachte manier van bewustwording. De ontspannende werking van klanken brengen je rust in lichaam en geest.

Luister naar het gefluister van je lijf, zodat het niet hoeft te schreeuwen.

Tijdens het Uurtje Klank wordt gebruik gemaakt van;

 • klankschalen en gongen
 • sjamanendrum en rainsticks
 • mantra en fluiten
 • kristalharp en windgongen enz.

De sessie wordt altijd afgestemd op de deelnemers en is daarmee elke keer anders.

Bij Klanktoon kun je heerlijk opladen om de rest van de week in een betere verbinding met jezelf af te ronden.
Matrassen en dekens zijn aanwezig, dus kun je in redelijk ontspannen stemming komen.

Lokatie: Spiritueel Centrum Het Inzicht
Adres: Wester Boekelweg 13a, Hoogwoud
Tijd: 20:00 – 21:00 uur
Inloop vanaf 19:30
Investering €15,-

Heb je meer informatie nodig?
Of wil je aanmelden?
App of mail naar
info@bwchetinzicht.nl
06-371 75 361

Wil je persoonlijk op de hoogte blijven van de activiteiten van klanktoon en wil je niets missen?
Mail naar info@bwchetinzicht.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

jun
15
za
Familieopstellingen (VOL VOL! nieuw weekend 7 en 8 september)
jun 15 @ 11:00 – 17:30

Informatie over het familieopstellingen weekend.

In het dagelijks leven spelen mensen om je heen een rol in wie je bent geworden. Sommigen kunnen een behoorlijk invloed hebben gehad op jou huidige functioneren.
Voorouders hebben namelijk onbewust hun ervaringen en karakters aan jou doorgegeven.
En daar kun je soms behoorlijk last van hebben. Denk daarbij aan;

• Pijn of verdriet ervaren zonder aanwijsbare oorzaak
• Belemmerende gedragspatronen
• Herhaaldelijk vastlopende situaties
• Verschillende vormen van angst en stress
• Familietrauma.

In de huidige wereld ervaren mensen op verschillende momenten vormen van trauma. Dit hoeft niet direct ernstig te zijn, maar dat kan het ook wel zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote trauma’s als mishandeling of rouw bij het verlies van een dierbare. Kleinere trauma’s, maar zeker niet minder zwaar, het verbreken van relaties, afscheid nemen van een thuis, ongelukken, jezelf niet thuis voelen in deze wereld of het ontbreken van het maken van fijne contacten. Ze hebben allemaal in grote of mindere mate invloed op ons functioneren.
Het lichaam is een soort van archief waarin alle ervaringen worden opgeslagen in je cellen/DNA. Dit blijft daar zitten tot jij het wilt loslaten en voorgoed opruimt.

Een familieopstelling bij klanktoon is een methode om diepgaande healing aan te gaan. Deze techniek werkt vooral door in de diepste lagen van jouw lichaam. Zo worden niet alleen persoonlijke (terugkerende) emoties en processen geheeld, maar ook de pijnstukken van jouw voorouders. Het mag duidelijk zijn, dat bij deze manier van werken het niet nodig is dat jouw familie fysiek aanwezig is. Iedere deelnemer gaat een eigen onderzoek in om de blokkades en sluiers helder te krijgen en te transformeren tot een veel vrijer en krachtiger bewegen in het dagelijks leven. Een ware bevrijding.

We gaan op zoek naar de innerlijke verbinding en balans.
Uiteindelijk is bevrijding van oude ballast het doel. Het is telkens weer wonderbaarlijk wat een familieopstelling van klanktoon naar de oppervlakte haalt.

• Blokkades en sluiers worden helder en inzichtelijk
• Herkennen van emotionele blokkades uit jouw familiesysteem
• ‘Oude’ pijn wordt geheeld
• Positieve wending in je huidige leven.

Locatie: Bewustwordingscentrum Het Inzicht
Adres: Westerboekelweg 13 HJ
Starttijd:Zaterdag 15 juni 11.00 uur
Eindtijd: zondag 16 juni 16.30 uur

Investering: € 250,- excl btw

In een familie opstellingen weekend werken we in kleine groepjes.

Opgave en info via:
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361

 

jun
16
zo
Familieopstellingen (VOL VOL! nieuw weekend 7 en 8 september)
jun 16 @ 11:00 – 17:30

Informatie over het familieopstellingen weekend.

In het dagelijks leven spelen mensen om je heen een rol in wie je bent geworden. Sommigen kunnen een behoorlijk invloed hebben gehad op jou huidige functioneren.
Voorouders hebben namelijk onbewust hun ervaringen en karakters aan jou doorgegeven.
En daar kun je soms behoorlijk last van hebben. Denk daarbij aan;

• Pijn of verdriet ervaren zonder aanwijsbare oorzaak
• Belemmerende gedragspatronen
• Herhaaldelijk vastlopende situaties
• Verschillende vormen van angst en stress
• Familietrauma.

In de huidige wereld ervaren mensen op verschillende momenten vormen van trauma. Dit hoeft niet direct ernstig te zijn, maar dat kan het ook wel zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote trauma’s als mishandeling of rouw bij het verlies van een dierbare. Kleinere trauma’s, maar zeker niet minder zwaar, het verbreken van relaties, afscheid nemen van een thuis, ongelukken, jezelf niet thuis voelen in deze wereld of het ontbreken van het maken van fijne contacten. Ze hebben allemaal in grote of mindere mate invloed op ons functioneren.
Het lichaam is een soort van archief waarin alle ervaringen worden opgeslagen in je cellen/DNA. Dit blijft daar zitten tot jij het wilt loslaten en voorgoed opruimt.

Een familieopstelling bij klanktoon is een methode om diepgaande healing aan te gaan. Deze techniek werkt vooral door in de diepste lagen van jouw lichaam. Zo worden niet alleen persoonlijke (terugkerende) emoties en processen geheeld, maar ook de pijnstukken van jouw voorouders. Het mag duidelijk zijn, dat bij deze manier van werken het niet nodig is dat jouw familie fysiek aanwezig is. Iedere deelnemer gaat een eigen onderzoek in om de blokkades en sluiers helder te krijgen en te transformeren tot een veel vrijer en krachtiger bewegen in het dagelijks leven. Een ware bevrijding.

We gaan op zoek naar de innerlijke verbinding en balans.
Uiteindelijk is bevrijding van oude ballast het doel. Het is telkens weer wonderbaarlijk wat een familieopstelling van klanktoon naar de oppervlakte haalt.

• Blokkades en sluiers worden helder en inzichtelijk
• Herkennen van emotionele blokkades uit jouw familiesysteem
• ‘Oude’ pijn wordt geheeld
• Positieve wending in je huidige leven.

Locatie: Bewustwordingscentrum Het Inzicht
Adres: Westerboekelweg 13 HJ
Starttijd:Zaterdag 15 juni 11.00 uur
Eindtijd: zondag 16 juni 16.30 uur

Investering: € 250,- excl btw

In een familie opstellingen weekend werken we in kleine groepjes.

Opgave en info via:
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361

 

jun
27
do
Piramide avond
jun 27 @ 19:00 – 21:00

Piramide avond

Een unieke avond waarin we de wijsheid van de helende piramide uitnodigen voor meer inzicht en bewustwording.

Deze avond heeft het karakter van innerlijke stilte om de krachtige energie van de piramide te ontvangen waardoor het zelf helend vermogen wordt aangesproken.
Verbinding maken met deze kracht brengt inzicht.
Ieder op zijn eigen wijze. In vrijheid voor wat er nodig is in het moment.

Deze helende energieën verzamelen zich in het midden, ook wel de ‘Koningskamer’ genoemd. En daar mag jij plaatsnemen. Ze wachten op jou!

Een Piramide avond brengt je:
* Diepe ontspanning
* Eigen blokkades ontdekken
* Innerlijke rust
* Meer durven luisteren naar de Jezelf
* Nieuwe innerlijke wereld ontdekken
* Inzichten

We gaan op deze avond de helende werking van de Piramide ervaren. Krachtig en helder.

Start: 19:00 uur, inloop een half uur eerder.

Info of opgave kan via
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361

jun
29
za
Opleiding Quantum Healing
jun 29 @ 11:00 – 16:30

Opleiding Quantum Healing

5-daagse Cursus

Wil jij leren magnetiseren? In deze opleiding wordt in 5 dagen de basis van het activeren van je helende handen aan je doorgegeven. Iedereen kan dit leren, ieder mens heeft in aanleg helende handen. (Een moeder doet dit bv. onbewust als haar kind zich heeft bezeerd en ze haar hand op de zere plek legt om het kind te troosten.)

Magnetiseren is een eeuwenoude behandelingsmethode die ook wel handoplegging of quantum fysica healing wordt genoemd. Er zijn wetenschappelijk studies die de heilzame werking van magnetiseren aantonen, onder andere met Kirlian fotografie. Het effect van magnetiseren is dat fysieke of emotionele blokkades in het lichaam worden losgemaakt, waardoor de energie weer vrij kan gaan stromen. Hiervoor hoef je het lichaam van de ander niet fysiek aan te raken, omdat je werkt in de energielagen om het lichaam heen.

Door de universele energie van de bron door je handen te laten stromen word je een ‘doorgeefluik’ voor helende energie. Dit brengt het systeem van degene die de healing ontvangt weer in balans.

Je kan je helende handen inzetten voor je kind(eren), huisdieren, volwassenen, in je praktijk, etc. Klachten kunnen verminderen, of zelfs helemaal verdwijnen. Hoe korter een klacht bestaat, hoe sneller dit gaat.

Magnetiseren is met name heilzaam bij diverse pijnsoorten, zoals hoofdpijn en buikpijn. Daarnaast kan het (zelf)helingsprocessen ondersteunen en versnellen, bv. bij botbreuken en kneuzingen. Ook bij emotionele klachten, zoals angsten, slapeloosheid, verdriet en spanningen kunnen jouw helende handen alles weer laten stromen. En wanneer er geen klachten zijn werkt magnetiseren preventief voor het algehele welbevinden en geeft diepe ontspanning.

Hoe is de cursus opgebouwd?
•Dag 1: helende handen opwekken.
•Dag 2: helende handen inzetten (bij jezelf en anderen?).
•Dag 3: de verschillende energiestromen onderscheiden die je via je helende handen kan ervaren, en welke informatie dit je geeft.
•Dag 4: in contact gaan met wat zich in het moment aandient, zodat je antwoorden kan krijgen op een eventuele hulpvraag.
•Dag 5: verdiepingsdag met volop ruimte om te oefenen zodat alles wat je de voorgaande 4 cursusdagen hebt geleerd zich dieper in je kan verankeren.

1ste dag 1 juni
2de dag 29 juni
3de dag 13 juli
4de dag 24 augustus
5de dag 12 oktober

Tijd
11:00 tot 16.30 uur
Investering
€ 499,- ex. btw

Info en opgave via
info@bwchetinzicht.nl
06 371 75 361