Wanneer:
24 maart 2019 @ 11:00 – 16:30
2019-03-24T11:00:00+01:00
2019-03-24T16:30:00+01:00
Waar:
Wester Boekelweg 13A
1718 MJ Hoogwoud
Nederland
Kosten:
€ 80,00
Contact:
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
06- 371 753 61

Het astrale zilveren hart

Astrale zilveren hart

Hoe kom ik in contact met diep verankerde hemelse stilte en bescherming?

Als we de zeven sjamanistische zegeningen in onszelf kunnen uitnodigen op de klankwerkdag, kunnen we bij het astrale zilveren hart komen. Dit hart, dat buiten de vorm valt, kan pas intreden als er zoveel stilte in ons is gekomen, dat we deze hemelse gelukzaligheid als een zilveren deken over ons heen voelen vallen. Als gelukzaligheid en zeker ook als bescherming.

De 7 sjamanistische zegeningen zijn:

  • Vrede
  • Gezondheid
  • Vreugde
  • Licht
  • Sereniteit
  • Zaligheid
  • Liefde

Deze zegeningen zijn nodig om het astrale – alle hemellichamen buiten de aarde – in onszelf te integreren. Een hele mooi voorbeeld van het astrale zilveren hart is als het volle maan is en je de maan ziet schijnen op het water. Dan kan daar de verbinding met het astrale zilveren hart zijn.

In contact met het zilveren astrale hart is hemelse stilte en gelukzaligheid mogelijk. En het is een zilveren laag van bescherming voor alles wat niet in balans is in je omgeving.

We mogen werken aan diepe verstilling, zodat het mogelijk is om volledig in dit moment, en in het volgende moment wat zich aandient, in balans te zijn. De doorgaande beweging tussen de fenomenen leven en dood beseffend. Dat we in het donker onder de volle maan staan en zien hoe deze wordt weerspiegeld in het water. Om ons vervolgens door die zilveren maan te laten omhullen als een zilveren deken en ons gelukzalig en beschermd voelen.

Vanzelfsprekend kan het astrale zilveren hart heel veel in onszelf losmaken. Als we dan in het midden kunnen blijven en de dingen niet persé willen gaan begrijpen met onze mind, kan het hemelse astrale zilveren hart integreren in ons.