Wanneer:
13 januari 2019 @ 11:00 – 16:30
2019-01-13T11:00:00+01:00
2019-01-13T16:30:00+01:00
Waar:
Wester Boekelweg 13A
1718 MJ Hoogwoud
Nederland
Kosten:
€ 80,00
Contact:
Bewustwordingscentrum Het Inzicht
06 371 75 361

Workshop ‘Klanktoon’s Medicijnwiel’.

Doel van de workshop is dat je leert werken met je eigen medicijnwiel en het integreert in het dagelijks leven, met jouw bijdrage aan het grote geheel.

De jarenlange ervaring met het werken met de Energiecirkel heeft Antoon geïnspireerd om de workshop te vernieuwen naar deze workshop ‘Klanktoon’s Medicijnwiel’. Dit past beter bij de uniciteit van het medicijnwiel zoals die volgens Antoon bedoeld is. Die is zoveel anders dan het algemene medicijnwiel. Veel effectiever ook.

Je gaat tijdens deze workshop je eigen Medicijnwiel initiëren en verbinding maken met zijn buitengewone dynamische werking. Je bewust worden van wat er in en om je leeft; niets meer en niets minder en eigenlijk is dat al heel wat. In deze workshop wordt gewerkt met de kennis van de natuur, sjamanisme en de helende kracht van klanken. Eeuwenoude kennis wordt in een nieuw jasje gestoken, zodat het bruikbaar is voor jou.

Werken met klanktoon’s medicijnwiel is een eenvoudige manier om jezelf krachtiger neer te zetten, stevig in je eigen schoenen komen te staan en met je beide benen op de grond. Deze workshop is geschikt voor iedereen, maar voel jij je aangesproken tot onderstaande vragen, dan is het tijd om klanktoon’s medicijnwiel te ervaren. 

• Wil jij meer in contact komen met jouw talent?
• Wil je verandering, omdat je stilstand ervaart?
• Heb je behoefte aan meer vitaliteit en rust?
• Ben jij op zoek naar een medicijnwiel, zoals het bedoeld is?
• Wil je meer inzicht en bewustwording over jezelf?

Tijdens deze workshop ga je contact maken met de krachten van de windrichtingen en die van jezelf. Je gaat je meer aanwezig voelen in je eigen lijf. Je komt tot meer levendigheid en maakt verbinding met jouw werkelijkheid.

Het medicijnwiel is zo oud als de mensheid zich kan voorstellen. Overal op de wereld wordt gebruik gemaakt van de magische kracht van het medicijnwiel. Het staat symbool voor jouw leven. In het midden kom je tot bewustwording en inzicht over hoe jij in het leven staat. 

Ervaringen van deelnemers:

• ‘Bijzonder om het medicijnwiel op deze manier te ervaren, zoveel krachtiger. Geweldig om deze verbinding in het dagelijks leven toe te passen. Het zorgt dat ik krachtiger en steviger kan zijn’. – Gerlinde
• ‘Door het vertrouwde en veilige gevoel binnen de groep was er ruimte voor verrassende ontdekkingen over mijzelf’. – Anoniem
• ‘Echt nooit geweten dat contact maken met de windrichtingen zo’n belangrijk verschil maakt’. –

Brenda
• ‘Klanktoon’s medicijnwiel leerde mij om een krachtige verbinding te maken met mijzelf, moeilijke situaties kan ik beter handelen. Alsof ik in het ‘oog van de storm’ sta. – Manyee 
• ‘In de verbinding met het middenpunt van klanktoon’s medicijnwiel ervaar ik meer plezier, minder spanning en een betere nachtrust. Heel fijn. – Anoniem

Locatie: Bewustwordingscentrum Het Inzicht
Adres: Wester Boekelweg 13a in Hoogwoud
Datum: zaterdag 27 oktober
Starttijd: 13.00 uur, inloop een half uur eerder
Eindtijd: 17:00 uur 
Investering: € 60,- 

Info en opgave:bwchetinzicht.nl
06 371 75 361